Reurt Boelema, directeur K.I. Kampen; Dochtergroep De Volmer Dropshot RF RMD Hardenberg 2021

Wie is K.I. Kampen?

K.I. Kampen is een vereniging met veehouders als leden om de veehouder van goede stieren te voorzien. K.I. Kampen is opgericht in 1980 en ondertussen een volwaardige fokkerij organisatie die wereldwijd actief is.

Wat is K.I. Kampen?

De basis onder de K.I. Kampen fokkerij zijn koefamilies. Diepe, duurzame, hoogproductieve en probleemloze koefamilies vormen een sterk fundament onder de K.I. Kampenstieren. Met genomics filteren we de fouten er uit. We houden alle teststieren aan want wij geloven dat het voor een veehouder belangrijker is weinig slechte te fokken dan die ene heel erg goede. Dochterbewezen stieren zijn dan ook heel belangrijk voor onze klanten. Daarnaast worden er jaarlijks nog een aantal stieren van andere rassen ingezet zoals Fries Hollands, MRIJ, Brown Swiss, Blaarkop, Fleckvieh en diverse vleesstieren. De laatste jaren heeft K.I. Kampen een succesvolle BWB fokkerijprogramma.

Waarom Veevolk?

Wij werken met Veevolk omdat ze erg betrouwbaar zijn gebleken. De klanten in België waarderen de service van deze partij. Daarnaast is de kennis van een goede koe voor Kampen belangrijk om met Veevolk te werken. Bij Veevolk werken mensen die weten welke koe geld verdient voor de veehouder. En daar draait het uiteindelijk om. De klanten van Veevolk en Kampen moeten geld verdienen met koeien die makkelijk te managen zijn.

Bekijk de website
Terug naar alle leveranciers

Onze gegevens

 • VEEVOLK BV

  Stationlei 34 b101
  2288 Bouwel
  info@veevolk.eu
 • Erkenningsnummer:

  AER/ANT/048112
 • BTW nummer:

  BE 0770.960.948
Afspraak maken