Wim de Boer, eigenaar Veecom; 'Veecom en Veevolk logica ten top!'

Wie is Veecom?

Veecom is ooit opgericht door 5 praktiserende veehouders, er stond dus eigenlijk ‘Veevolk’ aan de basis van Veecom. Veecom is al ruim 30 jaar de distributeur voor de Italiaanse KI organisaties in Nederland. Sinds 2021 is Veecom vanuit Italië ook aangesteld als distributeur voor België.

Wat is Veecom?

Vanaf het begin heeft Veecom altijd gekozen voor het fokken op duurzaamheid en gezondheidskenmerken omdat de praktische veehouder dat graag wil. Het aAa systeem vormt de basis van ons paringssysteem. Het enige systeem wat de oorzaak van het probleem oplost vanuit de natuurlijke bouw van de koe. Deze benadering is bijzonder welslagend. Veecom test sinds 2013 ook zelf stieren en is daarin erg succesvol. Stieren als Disclosure, Raglan, Caruso, Frassino, Futuro en Big Deal zijn inmiddels dochter getest.

Waarom Veevolk?

De keuze voor Veevolk als verkooporganisatie in België is het logische gevolg, wanneer mensen met dezelfde mentaliteit en passie elkaar ontmoeten. Het fokken van duurzame, gezonde, uitgebalanceerde koeien is een overtuiging die zowel bij Veecom als Veevolk de rode draad vormt. Het meest belangrijke voor Veecom is de openheid en eerlijkheid van Richard en An welke naadloos aansluit bij de manier waarop Veecom door het leven wil gaan.

Bekijk de website
Terug naar alle leveranciers

Onze gegevens

 • VEEVOLK BV

  Stationlei 34 b101
  2288 Bouwel
  info@veevolk.eu
 • Erkenningsnummer:

  AER/ANT/048112
 • BTW nummer:

  BE 0770.960.948
Afspraak maken